Tredje seminar: Teknologi i formidlingen

D. 22. august slår vi dørene op til tredje seminar i rækken om digital strategi på museerne. Seminaret går helt tæt på brugen af teknologi i udstillingerne. Som dagens keynote har vi inviteret Andrew Lewis fra Natural History Museum i London. Han vil tale om spændfeltet mellem data, information og teknologi. Læs mere om Andrew her.
I teknologisprinten vil der blive præsenteret en række konkrete teknologier som f.eks. Gesture Controle, Virtual Reality og Green-Screen som der er mulighed for at afprøve i den forlængede frokostpause. Derudover vil der være gode råd og erfaringer i sessionen “Gør, gør ikke”, hvor fire danske museer kommer og fortæller om deres praktiske erfaringer med brug af forskellig teknologi. Der bliver desuden et oplæg om den nye udbudslov ved Jeppe Lefevre Olsen, der er ekspert i udbudsret og partner ved Kromann Reumert.

Vi glæder os til at se jer alle til en spændende dag om teknologi og museer. Se dagens fulde program og tilmeld dig her.

HUSK: det er ganske gratis for alle ansatte hos MMEx’ medlemsmuseer at deltage i seminaret. Hvis dit museum ikke allerede er medlem af MMEx, kan du se mere om medlemskabet her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s